YPR 四週年《萬千仆街賀台慶 2017》

Youth Power Radio 四週年啦!所以有今年的《萬千仆街賀台慶》聽啦!今年首先會公佈「聽眾最喜愛主持」投票的結果,仲會有獎派!之後會回顧今年各個節目中的難忘時刻、播出聽眾朋友比我地的錄音訊息,當然會公佈來年的新搞作(認真同唔認真都有),多謝大家一直的支持,來年繼續多多指教啦!

Read more

2014 世界杯特備節目:怒體狂(第五集):曲終人散,今屆世杯的啟示

打左一個月,世界杯喺德國捧杯之後完結,怒體們點睇今屆,德國係咪實至名歸?德國和英格蘭各方面的分別?國際足協的誠信問題?美斯不能登基很可惜?仲怒體的世杯時刻!世界盃期間限定的最後一集!

Read more

2014 世界杯特備節目:怒體狂(第三集)

錄第三集時,16強已經產生,還有兩個八強席位,係時候分析一下今屆世界杯,首先當然是淘汰賽形勢,跟各位預測下八強甚至四強。今屆打了48場,場均2.8球,比上屆同期的2.1多出不少,另外世界杯是巨星搖籃,也是墳墓,有誰突圍而出,有誰敗在世杯場上?

Read more

2014 世界盃特備節目:怒體狂(第一集)

世界盃開始左,健治、Sunny同新加入嘅導演都有野講,為左平息呢個欲望,大王決定開個節目比大家講。呢集就先嚟頭八場分組賽,嘻嘻哈哈咁同各位分享下某幾隊大熱門打成點。究竟巴西、西班牙真係有冠軍相?亞洲之光日本能唔能夠同非洲象硬碰硬?鶴臣帶隊真係「學神」,對意大利要交學費。

Read more